İncekaralar İlkokulu

Belgegeçer :
WEB https://incekaralario.meb.k12.tr
Adres : Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Süleyman Ağaçdiken Caddesi No 9 Merkez/NEVŞEHİR
VİZYON : Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü bireyler yetiştiren model bir okul olmak için buradayız.
MİSYON : Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz MEB Eğitimde Yenilikçilik Projesi kapsamında "Dönüşüm Muhteşem Olacak" eseriyle Türkiye 1. ´si olmuştur. Okulumuz " Temiz Okul Sağlıklı Okul " kapsamında BEYAZ BAYRAK almıştır. Okulumuz " Beslenme Dostu Okul " projesi kapsamanında SERTİFİKA almıştır.

Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım şehir içi minibüslerle veya araçlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : MEHMET AKİF ERSOY MAH. SÜLEYMAN AĞAÇDİKEN CADDESİ NO:9 MERKEZ/NEVŞEHİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİ
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Tasarım Beceri atölyeleri kapsamında kurslar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz 5.Bursa Bilim Şenliğine SAKLAMPAT adlı proje ile başvuru yapmıştır.Projede amaç evlerimizde patatesi uzun süreli saklamayı sağlayan araç tasarlamaktır.
Proje Çalışmaları : Okulumuzda Tasarım Beceri atölyeleri ile ilgili Resim-Müzik-Drama-yaşam Becerileri ve Akıl Zeka Oyunları atölyeleri yapılmaktadır.
Diğer Hususlar : Okulumuzda " ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KÜTÜPHANE " bulunmaktadır.